Nuova Simonelli Appia II - inkl.10 kg friskristet kaffebønner*- Espressomaskine til erhverv

Levering 3 - 5 hverdage
Nuova Simonelli Appia II espressomaskine har ét gruppehoved og en stabil bryggetemperatur og kan dermed sikre ensartede espressoskud, ved hjælp af SIS (Soft Infusion System).
Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista, der ønsker at servere lækre kaffer og cappuccinoer, selv om de har begrænset plads. Med kun ét gruppehovede har Appia den bedste teknologi koncentreret i et lille rum, der giver høj ydeevne og høj pålidelighed.

*Prisen er incl:
10 kg. friskristet Brasilien kaffe fra eget risteri

Nuova Simonelli Appia II espressomaskine har ét gruppehoved og en stabil bryggetemperatur og kan dermed sikre ensartede espressoskud, ved hjælp af SIS (Soft Infusion System). Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista, der ønsker at servere lækre kaffer og cappuccinoer, selv om de har begrænset plads. Med kun ét gruppehovede har Appia den bedste teknologi koncentreret i et lille rum, der giver høj ydeevne og høj pålidelighed.

Espressomaskinen er velegnet til steder med minimal diskplads, restauranter, små kaffebarer.

Den ergonomiske Bajonet er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steam-armen har en “smart steam” funktion, der giver kontrol over steamingsprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang.

Ved blot et tryk på knappen til vandudtaget, kan Nuova Simonelli Appia II espressomaskine tilberede en Americano med en præcis mængde kogende vand. Derudover har espressomaskinen et forhøjet gruppehoved, der gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne model af Nuova Simonelli Appia II er med 1 gruppehoved

 

Funktioner og funktionalitet

  • Varmeveksler: Bryg og steam samtidigt, hurtigere og mere effektivt. Gør dine shots velsmagende ved at opretholde en konstant temperatur fra kedlen til bryg-hovedet.
  • Smart Wand: Autosteam funktionen gør at alle kan lave en tyk og fløjls-agtig mælkebaseret drink. Altid ved samme temperatur og med den rette mængde cremede skum, med blot et tryk på en knap og Autosteamen slukker automatisk ved den korrekte temperatur.
  • Forhøjet gruppehoved: Giver plads til store latteglas under bryg-hovedet.
  • Soft Infusion System (SIS) : Gør at du kan brygge et konsekvent og lækkert skud hver gang.
  • Kopvarmer: Ved hjælp af varme direkte fra kedlen, opvarmes toppen af Nuova Simonelli Appia II, så kopper og glas er varme før brygningen.

 

Vægt
60 kg
Kedel
10 L
Vandtilførsel
Direkte vandtilslutning
Steamarm
Rustfrit stål
Strømtilslutning
380 VAC / 3000 W
Mål B - H - D
78 x 53 x 54,5 cm
Fuldautomatisk eller Manuel?
Manuel

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.