DEMO MODEL - Nuova Simonelli Appia II Compact

19.895,00 DKK
29.995,00 DKK
inkl. moms
3 - 5 hverdage
DEMO MODEL
Har brygget ca. 500 kopper kaffe.

Nuova Simonelli Appia sikrer ensartede espressoskud med SIS (Soft Infusion System) og har en meget stabil bryggetemperatur. Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista.

DEMO MODEL

Har brygget ca. 500 kopper kaffe.

---------------------

Nuova Simonelli Appia sikrer ensartede espressoskud med SIS (Soft Infusion System) og har en meget stabil bryggetemperatur. Maskinen er både velegnet til den erfarne og uerfarne barista. Den ergonomiske filterholder er udstyret med et bøjet håndtag, som gør det nemmere at stampe kaffen. Steamarmen har en “smart steam” -funktion, der giver kontrol over steamingprocessen. Betjeningspanelet har fire justerbare volumetriske knapper, som kan give samme mængde kaffe hver gang. Det er også muligt at lave en americano ved at trykke på knappen til vandudtaget, som giver den præcise mængde kogende vand. De forhøjede gruppehoveder gør det muligt at placere et latteglas under, hvilket gør latte-brygningsprocessen nemmere. Maskinen indeholder også en varmeveksler, en rotationspumpe, “profesionelli Sirai” pressostat og kan tilsluttes både fast vand og afløb.

Denne maskine fylder mindre end Nuova Simonelli Appia 2 grp. Heraf navnet kompakt.

Se specifikationerne for maskinen her

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.