Ascaso Big dream 3 gr.

Fra 0,00 DKK
inkl. moms
Levering 5-6 uger
Ascaso 50 years7
Som de eneste i Danmark, sælger MOKKAHOUSE nu de meget smukt designede ASCASO barista maskiner.
Fåes i flere varianter og farver

Ascaso Big Dream espressomaskinen indeholder alt, hvad den mest kræsne barista måtte kræve fra en kaffemaskine på topniveau. Alle dens komponenter er i rustfrit stål, og den har enestående termisk stabilitet, dobbelt præinfusion og maksimal effektivitet for en ekstraordinær kop kaffe.

Ascaso har med Big dream modellen skabt en energieffektiv, langtidsholdbar og hygiejnisk kaffemaskine udstyret med alle funktioner til fremstilling af fremragende espressokaffe. 

Ascaso har som de første produceret den første kaffemaskine i verden, hvor 100% af komponenterne er lavet af rustfrit stål.

Alle Ascaso Big Dream espressomaskiner fremstilles langsomt og omhyggeligt. Teknikerne, som arbejder på maskinerne bruger den tid der skal til - langsomt, men sikkert. Der skabes et unikt og perfekt objekt, som er skabt til at holde hele livet.

Udover de 5 standardfarver, er der mulighed for, at få Big Dream i netop den farve du ønsker (250 RAL farve koder)

 

Big Dream Specialty

Specialty er top modellen i denne serie

Denne maskine Ascaso Big Dream Specialty indeholder alt, hvad den mest kræsne barista måtte kræve fra en kaffemaskine på topniveau. Alle dens komponenter er i rustfrit stål, og den har enestående termisk stabilitet, dobbelt præinfusionssystem og unikke detaljer. Den maksimale effektivitet for en ekstraordinær kop kaffe.

 

Big Dream Plus

Plus serien er en virkelig superlativ kaffemaskine

Med nogle få eksterne forskelle fra sin store søster og et par mere interne, opfylder denne maskine perfekt behovene hos den professionelle barista samt mindre ekspertbrugere.
Alle dens komponenter er i rustfrit stål.

 

Big Dream One

One serien Er en højkvalitets kaffemaskine

Med samme teknologi som Plus- og specialty modellerne. Der er fjernet nogle detaljer, men det er ikke afgørende for at kunne tilbyde en drømmemaskine til en konkurrencedygtig pris. (Den er blandt andet ikke bygget op med alle komponenter i rustfri stål)

 

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.