Wilfa Sort Aroma kaffekværn

799,00 DKK
inkl. moms
Kan leveres til August

Wilfa Sort Aroma kaffekværn er til dig der vil have værdi for pengene. Kværnen er konisk, hvilket minimerer de såkaldte "fines" og sikrer en god smag i kaffen. Du kan indstille hvor groft eller fint du ønsker at kværne din kaffe afhængigt af hvordan du vil brygge den, og ligeledes indstille tiden på den. 

CGWS-130B er en opgraderet model af WSCG-2. kaffekværnen har en ny og forbedret motor med lavere hastighed, der kun producerer lav varme.  På den måde er aromaen og smagen af kaffen bevaret på bedst mulig måde. Det betyder, at du får friskkværnet kaffe med ekstra meget smag i. og et bedre resultat i den færdige kaffekop.

Din kaffekop er lækker hver gang, takket være Wilfa Svarte Aroma kaffekværnen.

Wilfakværnen har derudover fået et lækre design og en bedre finish i brugeroplevelsen. 

Bønneholderen og kaffebeholderen er lavet af transparent plastmateriale med UV-filter, der beskytter mod sollys. Timerfunktionen giver dig mulighed for at indstille tiden i forhold til den mængde kaffe du ønsker at male.

Wilfa CGWS-130B kaffekværn har et kvalitetsstempel fra European Coffee Brewing Center, det betyder at du er sikret en god kværne dine kaffebønner til filterbryg.

OBS! Kaffekværnen kan ikke kværne meget lysristede kaffebønner med en fin formalingsgrad, eller for store mængder ad gangen. 

Wilfa's nye forbedrede kaffekværn har:

  • DC-motor til lydløs, nøjagtig drift
  • Justerbar grovhed indstilling (fineste grovhed til moka pot)
  • Timer
  • UV-beskyttet bønnebeholder og kaffebeholder
Hvad skal du brygge?
Filter, Aeropress, Syphon , V60, Stempelkande
Hvem er bruger?
Privat brug
Bønnebeholder kapacitet
250g
Vægt
1,9 kg
Mål B - H - D
20 / 31,2 /15,5
Strømforbrug
130 Watt

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.