Kenya Karatina town

Fra 75,00 DKK
inkl. moms
Fast levering?
Levering 1-3 hverdage
Vores kaffe fra Kenya kan betegnes som klassens frække dreng.
Drevet af en udfordrende syre der møder moden solbær-sødme, skaber det en livlig kaffe. Læskende, frisk og meget velegnet til koldbryg og V60.
Tilmed er denne kaffe høstet fra en "microlot", der kan oversættes til "enkelmark", eller et enkelt lille område, hvor kaffetræerne producerer mere udsøgte bønner end de resterende træer.

Vores kaffe fra Kenya kan betegnes som klassens frække dreng. Drevet af en udfordrende syre der møder moden solbær-sødme, skaber det en livlig kaffe. Læskende, frisk og meget velegnet til koldbryg og V60. Tilmed er denne kaffe høstet fra en "microlot", der kan oversættes til enkelmark.  

Microlot:

Den bedste måde at forklare hvad en Microlot er på, er med et eksempel med en æbleplantage; Forestil dig du har en æbleplantage, og de fleste træer producerer gode æbler, men du lægger mærke til at et bestemt lille område i din plantage, producerer æbler der er helt exceptionelt bedre. De er mere saftige, mere crisp og har en fantastisk sødme. Derfor beslutter du dig for at hegne disse særlige træer ind og passe dem ekstra godt. Sørger for at de bliver vandet og gødet ekstra og giver dem ekstra opmærksomhed. Når det så kommer til at de skal høstes, holder du dem separeret fra de andre "almindelige" æbler, og behandler disse æbler separat, så de skiller sig ud fra de andre og man tydeligt kan se de er af højere kvalitet. Disse æbler kan så sælges til en højere pris til købere som ønsker en unikt luksus produkt. Det er det samme med kaffe plantager! Så denne Kenya bønne er høstet fra en sådan Microlot

Kaffen er ristet på 100% bønner fra Etiopien.

Som koldbryg minder den meget om frugt te.

♥Kaffebønnerne fra MokkaHouse leveres altid som hele bønner. Hvis du endnu ikke har en kaffekværn, kan du skrive den ønskede formalingsgrad i kommentarfeltet i indkøbskurven.

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.