Sorelle Bronca

139,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000

Prosecco Brut af Sorelle Bronca er en mousserende vin, der er virkelig elegant og behagelig, der kommer fra en af ​​vingårde med mere historie og charme af hele området Valdobbiadene. Champagnen er frisk og elegant, med stor harmoni og behagelighed.

I vinmarkerne Guizza, Castella, Borgo America og Farrò er placeret mellem 250 og 320 meter over havets overflade, med en perfekt sydlig eksponering.Prosecco Brut af Sorelle Bronca er præget af uendelig elegance, der forstærkes af en rig bouquet af blomsterdukker, der skiller sig ud og blåregnens acacia, med en ende der minder om det grønne æble.

Prosecco Brut drikkes bedst serveret med en temperatur mellem 6 ° -8 ° C. For at nyde champagnen bedst, anbefaler vi at du lader den trække i 15-20 minutter før servering. Glasset anbefaler vi er smal med bundspids, grundet det letter udviklingen af ​​perlage uden at sprede sig, og den smalle åbning hjælper koncentrationen af ​​aromaer, som ikke kræver meget iltning for at blive ophøjet. 

Egenskaber:

Betegnelse: Prosecco di Valdobbiadene-Conegliano DOCG

Drue Typer: Glera 100%

Område: Veneto ( Italien )

Alkohol: 11,0%

Flaske størrelse: 75 cl flaske

Vinmarker: I vinmarkerne Guizza, Castella, Borgo America og Farrò, i en højde mellem 250 og 320 m. over havniveau

Vinfremstilling: Fremstillet efter Charmat eller Martinotti, med gæring i autoklave

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.