Casa de Giulietta

95,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-2 hverdage
Fri fragt over 499,-
Mulighed for finansering med køb for min. kr. 5.000

Casa de Giulietta, Appassimento Veneto , 2016

Denne bløde, runde og fyldige rødvin er lavet på Appassimento-metoden. Den som vi kender fra Amarone-produktionen - dvs. den er lavet på delvis tørrede druer. Vinen fra de tørrede druer blandes sammen med en frisk og ung vin således at den endelige vin fremstår meget fyldig. Vinens farve er flot mørk rubinrød og i smagen fornemmes tydeligt noter af kirsebær, blommer og mørke frugter. Vinen er blød og rund og passer perfekt til det italienske køkken men også til årets julebord.

Området

Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

Vinifikation: Vinen er produceret efter Appassimento-metoden.

Smagenoter: Blød, rund og fyldig rødvin, med tydelig karakter af mørke frugter.

Anbefales til: Lam, Mørkt fjerkræ, Italiensk mad, Okse, Grill og barbecue, Røget kød

Alkohol
14,50 %
Størrelse
75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Druer
Corvina & Rondinella
Type
Rødvin

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.