Urnex Cafiza

Fra 5,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Urnex Cafiza er et professionelt affedtningsmiddel.
Det er velegnet til a rense beholdere og dele, der er i berøring med kaffen. Her kan være tale om kaffekander, kolber, termokander, V60, filterholder, portafilter, espressokurv mm.

Urnex Cafiza rensepulveret er det mest effektive og mest anerkendte rensepulver til rengøring af espressomaskiner, med en ”backflush” rense funktion af gruppe.

Urnex Cafiza er et professionelt affedtningsmiddel. Det er velegnet til a rense beholdere og dele, der er i berøring med kaffen. Her kan være tale om kaffekander, kolber, termokander, V60, filterholder, portafilter, espressokurv mm.

Urnex Cafiza rensepulveret er det mest effektive og mest anerkendte rensepulver til rengøring af espressomaskiner,  med en ”backflush” rense funktion af gruppe.

Affedtningsmidlet anvendes sammen med en blindfilter, for at affedte bryggegruppen. Cafiza affedtningsmidlet fjerner effektiv kafferester og oliefedt fra din bryggeenhed, gruppehoved og ventiler.

Dette rensepulver sørger for at du får bedre kaffe, samtidig med det vedligeholder din kaffemaskine

Må IKKE hældes i tanken !

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.