BRITA PURITY Finest refill - 600

1.010,00 DKK
inkl. moms
Levering 3 - 5 hverdage
Fri fragt ved køb over 499,-
30 dages fuld returet
Brita Purity Finest vandfilter refill.

Brita Purity Finest kan levere vand til den bedste espresso.
Purity Finest er fremstillet så kan få kvalitet med i koppen, samtidig med den beskytter og forlænger din maskines levetid. Betjeningen er enklere og nemmere end nogensinde.

PURITY Finest optimeret vand med en ideel mineralsksammensætning frigiver de individuelle aromaer fra den malede kaffe i hver kop espresso og støtter derfor udviklingen af den autentiske espresso-smag. Elementer som klor kan påvirke smag og aroma negativ, hvorfor dette f.eks. fjernes.

Brita Purity Finest vandfilter refill

Brita Purity Finest kan levere vand til den bedste espresso. Purity Finest er fremstillet så den kan få den bedste kvalitet i hver eneste kop, samtidig med den beskytter og forlænger din maskines levetid. Betjeningen er enklere og mere lige til end nogensinde.

PURITY Finest optimerer vandet med den helt ideelle mineralsksammensætning der frigiver de individuelle aromaer fra den malede kaffe i hver eneste kop espresso og støtter derfor udviklingen af den autentiske espresso-smag. Elementer som klor kan påvirke smag og aroma negativ, dette fjernes foreksempel. 

 Fordele ved Brita Purity Finest vandfitler

  • Unik, intensiv espresso-smag med god fylde og autentisk aroma
  • En tyk, gyldenbrun „crema“, der varer ved
  • Optimale resultater til alle espresso-baserede kaffespecialiteter
  • Pålidelig beskyttelse til professionelle kaffemaskiner modkalk- og gips aflejringer
  • Reduktion af elementer, der har en negativ indvirkning på smagen og aromaen

Brita Purity Finest er udstyret med en systematisk filterteknologi

  1. For filtrering et for filter ved indgangen holder grove partikler tilbage, og vandfordelingssystemet sikrer en høj anvendelse af filtermassen.
  2. Reduktion af karbonhårdhed Niveauet af karbonathårdhed reduceres. Som følge heraf forhindres uønsket dannelse af kalk. Med det indbyggede aktivkul reduceres uønskede smags- og aromastoffer såsom klor også.
  3. Finfiltrering Ved afslutningen af filtreringsprocessen holder endnu et filter fine partikler tilbage.
BRITA Purity finest