Kaffe container

Leje af vores kaffecontainer

Send forespørgsel

 I vores rustikke lokaler står vores Kaffe Container. Containeren er en fuldt funktionel kaffebar, med udstyr, el, vand og afløb som vi benytter til afholdelse af vores kaffekurser og i forbindelse med forskellige events i dagligdagen. Ved leje af vores lokaler, kan vi tilbyde en professionel kaffebar med barista, og gode kaffeoplevelser til dine gæster. 


I sommerhalvåret skal containeren luftes, det sidste år har vi haft vores container med til Hede Rytmer, Danish Open golftunering og senest VM i fodbold ved Århus havn.
 
Det er med stor fornøjelse vi brygger og serverer kaffe for vores gæster, det er vigtig for os at have kontakt med kaffedrikkeren selv, for at blive ved med at forbedre vores kaffe og følge med efterspørgslen. Vi er glade for at kunne tage ud i det danske sommerland og serverer vores håndristede special kaffe. 

Udfyld nedenstående felter hvis du ønsker et tilbud på leje af vores kaffecontainer, så kontakter vi dig indenfor 48 timer.

Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.