Colombia EXCELSO KAFFE Økologisk

Fra 70,00 DKK
inkl. moms
Fast levering?
Levering 1-3 hverdage
Okologi2
Colombia kaffen er charmerende, rustik og fyldig. Det er et perfekt sted at hoppe på toget, og nyde rejsen igennem specialkaffe. Noter af modne mørke blommer, distinkte toner af grøn peber og frisk grape bitterhed ligger lige bag. En altfavnende kaffe med styrke og mod, og flot rund sødmefuld afslutning.

ØKOLOGISK colombiansk kaffe

Colombia kaffen er charmerende, rustik og fyldig. Kaffen har smagsnoter af mørk chokolade, modne blommer, valnød. 

Kaffen er ristet på 100% bønner fra Colombia.

♥Kaffebønnerne fra MokkaHouse leveres altid som hele bønner. Hvis du endnu ikke har en kaffekværn, kan du skrive den ønskede formalingsgrad i kommentarfeltet i indkøbskurven.

Rainforest Alliance

I 1989 lancerede Rainforest Alliance, det første bæredygtige program for certificering af skovbrug. Dette er for at fremme miljømæssig og socialt ansvar, i forvaltningen af skove, træer, afgrøder og mennesker.

Rainforest Alliance certifikatet kan opnås, hvis produktionsvirksomheder opfylder organisationens sociale og miljømæssige kriterier. Dette omfatter økosystemer, biodiversitet samt gode forhold for medarbejdere, heraf uddannelse, sundhedspleje og rimelige lønninger.

Standarterne indeholder 94 kriterier. For at dyrkningen certificeres, skal afgrøder opnå mindst 50% af kravene i hver kriteriegruppe og 80% af de samlede kriterier.

Rainforest alliance er en privat organisation, og har oprettet et træningsprogram der ligger frit tilgængeligt på nettet på forskellige sprog, for at udbrede viden om bæredygtighed i flere aspekter.

læs meget mere om Rainforest Alliance på
https://www.rainforest-alliance.org