Brasilien Minas Gerais 1 kg + 1 Duralex Picardie glas 22 cl - TILBUD

199,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
Nu har du mulighed for at samle på de populære espresso glas fra Duralex, hver gang du køber vores lækre friskristede Brasilien!

Hver gang du køber 1 kg Brasilien, medfølger der nemlig dette populære espresso glas i 22 cl- og det eneste du betaler for, er kaffen!

-------------------------------------------------------------------------
Brasilien Cooxupé er en alsidig kaffe. Denne kaffe egner sig både til filter og espresso maskiner, med jævn fyldighed repræsenterer den mangfoldighed.
Det går fint i tråd med Brasilien som det land i verden der producerer flest kaffebønner. Klassisk bredhoftet kagebasker med noter af mælkechokolade, hasselnødder og karamel. Går lige i knæene på selv din svigermor!

Brasilien Minas Gerais -1000g

Brasilien Cooxupé er en genial kaffe. Kaffen egner sig både til filter og espresso maskiner, med jævn fyldighed repræsenterer den mangfoldighed. Det går fint med Brasilien som det land i verden der producerer flest kaffebønner. Klassisk bredhoftet kagebasker med noter af mælkechokolade, hasselnødder og karamel. Går lige i knæene på selv din svigermor!'


Kaffen er ristet på 100% kaffebønner fra Brasilien og er ristet til både espresso og filterbrygning.
I MokkaHouse leveres bønnerne altid som hele bønner, så hvis du endnu ikke har en kaffekværn, kan du skrive den ønskede formalingsgrad i kommentarfeltet i indkøbskurven.

Se andre espresso kaffe produkter her.