Cellini Crema E Aroma

149,00 DKK
inkl. moms
Fast levering?
Levering 1-3 hverdage
Den Originale italienske espresso kaffe - Cellini Crema E aroma

Cellini Crema er af unik karakter og er original espresso kaffe, fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Asien og Afrika.
Denne kaffeblanding indeholder 80% Arabica, 20% Robusta, og foretrækkes af de Italienere, der kræver en Espresso i særklasse. Smagen har både kraft, stor fylde samt en udsøgt aroma, hvilke gør denne espresso til en ren fornøjelse.
Creme E Aroma kaffen, er yderlige god med mælk - Cappuccino, latte mm.

Den Originale italienske espresso kaffe - Cellini Crema E aroma

Cellini Crema er af unik karakter og er original espresso kaffe, fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Asien og Afrika. Denne kaffeblanding indeholder 80% Arabica, 20% Robusta, og foretrækkes af de Italienere, der kræver en Espresso i særklasse. Smagen har både kraft, stor fylde samt en udsøgt aroma, hvilke gør denne espresso til en ren fornøjelse. Creme E Aroma kaffen, er yderlige god med mælk - Cappuccino, latte mm.

 Egenskaber

Aroma: *****

Legeme: ****

Intensitet: ****

♥Kaffebønnerne fra MokkaHouse leveres altid som hele bønner. Hvis du endnu ikke har en kaffekværn, kan du skrive den ønskede formalingsgrad i kommentarfeltet i indkøbskurven.