JURA 2-fase afkalkningstabletter

Levering 1-3 hverdage
Jura autoriseret forhandler
JURA anbefaler, at du kun bruger originale JURA afkalkningstabletter til at afkalke, rense og beskytte din automatiske kaffemaskine fra JURA. Regelmæssig afkalkning sikrer, at din espressomaskine bruger mindre energi, samtidig med den modvirker at din espressomaskine går i stykker.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fordele ved at handle med Mokkahouse, som er aut. Jura forhandler:

• Vi har uddannet personale, som kan give rådgivning
• 25 måneders garanti på alle private maskiner*
• Dansk tekst i menuen på alle maskiner (dog undtaget Giga X8 + Giga X3)
• Adgang til Jura support, service, originale Jura reservedele og servicecenter
• Maskiner der er købt hos Mokkahouse kan indleveres her hos os

* Forudsat, at maskinen er passet og pleje efter foreskrifterne med originale Jura Produkter

JURA anbefaler, at du kun bruger originale JURA afkalkningstabletter til at afkalke, rense og beskytte din automatiske kaffemaskine fra JURA. Regelmæssig afkalkning sikrer, at din espressomaskine bruger mindre energi, samtidig med den modvirker at din espressomaskine går i stykker. Yderligere sikrer den regelmæssig afkalkning, at din espressomaskine i lang tid brygger aromatisk og velsmagende kaffe.

Disse afkalkningstabletter fra JURA forlænger levetiden på din espressomaskine, grundet det skånsom fjerner effektivt kalk, så din kaffemaskine ikke skades. Afkalkningsprocessen er nem og enkelt, da afkalkningstabletterne blot opløses direkte i vandet i vandtanken i 3-5 minutter.

JURA espressomaskinerne er nemme at vedligeholde, grundet maskinen selv og beder om at blive afkalket (Machine scaled/descaled). Det er dog vigtigt, at man husker at at afmontere kalkfilteret før afkalkningen.

JURA 2-fase afkalkningstabletter  kan fås som 3 x 3 stk. og 36 stk.