Kaffeabonnement + GRATIS Chemex kaffebrygger (vinter giveaway)

Fra 568,00 DKK
inkl. moms
Levering 1-3 hverdage
VINTERFERIE - GIVEAWAY

I anledning af vinterferien, kan du nu ved køb af et 3 mdr. kaffeabonnement, få en lækker GRATIS Chemex glas kaffebrygger 6-kops (til en værdi af 395,-) med i købet. Tilbuddet gælder HVIS du køber et kaffeabonnement inden torsdag kl. 00.00, og så længe lager haves.

Forkæl dig selv med friske kaffebønner hver måned eller flere gange om måneden, hvor du selv beslutter om det skal være en overraskelse ved hver levering, eller om du vil abonnere på din favorit kaffe. Uanset hvad, er du sikret høj kvalitet og den bedste smagsoplevelse.

Alle vores kaffer kan købes på abonnement. Og du kan selv vælge mængde og hvor ofte du vil have din kaffe. Er du til diversitet kan du vælge et abonnement, hvor du får en forskellig kaffe, hver gang. Desuden kan du vælge imellem et filter eller espressoabonnement.

Hos MOKKAHOUSE er alle vores bønner specialty kaffer der udelukkende er valgt ud fra aspekter som smag, kvalitet og bæredygtighed og er desuden ristet i eget risteri

Et kaffeabonnement er oplagt til kaffedrikkeren der ikke kan undvære sin kaffe i dagligdagen og gerne vil forkæle sig selv og familien med velsmagende kvalitetskaffe.

Dog er kaffeabonnementet ikke kun for de store kaffeentusiaster, men også for dem der drikker kaffe i ny og næ og er nysgerrige og vil udvide deres horisont, eller blot er på jagt efter sin nye favoritkaffe?

Med et kaffeabonnement, slipper du for at skulle købe supermarked-kaffe og stå i lange køer, du slipper for at skulle tænke over, hvornår du skal bestille kaffe igen - da du får friskristet kaffe leveret lige til døren hver måned, eller flere gange om måneden. OG du skal ikke bekymre dig om hverken binding eller fragt. For der er ingen af delene :)